Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Toscana IGT

Toscana IGT er den mest berømte af Italiens Indicazione Geografica Tipica ( IGT) titler. IGT Toscana indikerer kort og godt at vinen er fra Toscana, og betegnelsen kan anvendes i alle områdets 10 provinser. 
Mange italienske vinproducenter fandt DOC og DOCG reglerne for restriktive og kritiserede systemet. En række af disse, især i Toscana, valgt...

Toscana IGT er den mest berømte af Italiens Indicazione Geografica Tipica ( IGT) titler. IGT Toscana indikerer kort og godt at vinen er fra Toscana, og betegnelsen kan anvendes i alle områdets 10 provinser. 
Mange italienske vinproducenter fandt DOC og DOCG reglerne for restriktive og kritiserede systemet. En række af disse, især i Toscana, valgte at fortsætte med at lave deres vine med fokus på kvalitet og individualitet, snarere end i overensstemmelse med deres lokale DOC love.

Det førte til en række vine i en moderne stil og af en meget høj kvalitet, senere kendt som " Super Toscanerne ". Disse vandt international anerkendelse og respekt. Resultatet var, at nogle af Italiens fineste og mest respekterede vine blev mærket og solgt som Vino di Tavola ( bordvin) - den laveste kategori i det italienske klassifikationssystem. For at bringe en vis balance i situationen oprettede de italienske vinmyndigheder i 1992 IGT, som en slags kompromis mellem de meget regulerede DOC/DOCG vine og de uregulerede Vino di Tavola.

Mere

Toscana IGT  Der er 5 varer

Underkategorier

 • PoderNuovo

  Paolo og Giovanni Bulgari (Kendt for deres ure og smykker) købte Podernuovo ejendommen i 2004. 
  Vindyrkning på stedet var opgivet mange år før, udfordringen var at bringe den til nyt liv. 
  I 2007 blev de første vinstokke så endelig plantet. Essensen af deres projekt var at producere vine med skønhed, harmoni og terroir, vine dyrket med respekt for dets oprindelse, naturen og områdets historie. 

  Giovanni Bulgari er administrerende direktør for Podernuovo og den kreative sjæl i dette projekt. Han er interesseret i miljøspørgsmål, og mener at respektere naturen et væsentligt element i frembringelsen af vin. At finde en balance og harmoni ved at reducere kuldioxid under fremstillingen af vin er Bulgari's målsætning. Der bruges geotermiske kilder til at opvarme og afkøle hele vinproduktion og modningen. Solcelleparken er også en vigtig energikilde. 
  Podernuovo ejendommens 22 hektar er beliggende ved den lille landsby Palazzone, i kommunen San Casciano dei Bagni, ved grænsen til regionerne Lazio og Umbrien. 
  Jordbunden er sammensat af ler,kalksten, sandsten og fossiler - og har en solrig syd-østlig eksponering, kombineret med højden, giver detvelstrukturerede og elegante vine. Der er plantet ca 5400 vinstokke pr hektar, bestående af sangiovese, cabernet franc, cabernet Sauvignon, montepulciano, pinot nero, chardonnay og merlot.

  Domænet er helt nyt og state of the art og en arkitektonisk perle i det smukke bakkede landskab. Kælderen er spækket med nye fade fra Italien, Frankrig og Spanien. Gæringskar er selvfølgelig temperaturstyret. Aftapningsanlægget ligner alder mest en futuristisk drøm, der er designet af Ferdinand Porsche. Første årgang blev lavet i samarbejde med vinkonsulenten Riccardo Cotarella.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5