Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Medoc/ Haut Medoc

Medoc området befinder sig på Girondeflodens venstre bred, og er hjemsted for 4.900 hektar vinmarker, kilet ind mellem Atlanterhavskysten og den brede Gironde-flodmunding. Med sin grusede, veldrænede og lysreflekterende jord, samt beskyttelse mod hårde, salte vinde fra Atlanterhavet i form af  fyrretræer, er grundlaget for et velegnet område til...

Medoc området befinder sig på Girondeflodens venstre bred, og er hjemsted for 4.900 hektar vinmarker, kilet ind mellem Atlanterhavskysten og den brede Gironde-flodmunding. Med sin grusede, veldrænede og lysreflekterende jord, samt beskyttelse mod hårde, salte vinde fra Atlanterhavet i form af  fyrretræer, er grundlaget for et velegnet område til vindyrkning lagt. 

Vinområdet er delt i to underområder - Medoc og Haut-Medoc, hvor sidstnævnte udgør to tredjedele af Medoc-halvøen.
 Haut-Medoc er hjemsted for de "berømte fire" Bordeaux appellationer Margaux, Pauillac, Saint-Estephe og Saint-Julien, samt de knap så berømte Listrac og Moulis. De tegner sig for hovedparten af de producerede vine her. Resten er produceret under den mere generelle Haut-Medoc titel.

De primære druer er Cabernet-Sauvignon og Cabernet Franc, men Merlot og i nogen grad Petit Verdot indgår i blandinger. Vinene lagrer på egefade, heraf ofte en del af høsten på ny eg, i normalt mellem 6 og 24 mdr. De bedste har et stort gemmepotentiale.

Mere

Medoc/ Haut Medoc  Der er 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3