Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Jumilla

Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien. Klimaet er meget varmt og nedbøren begrænset,
men jordbunden består mange steder af kalksten, der er gode til at holde på fugten.

I Jumilla er det Monastrell, der er den primære drue til rødvin.
Dog indgår den ofte i blanding med f.eks. Tempranillo, Garnacha, Cabernet-Sauvignon, Merlot eller Syrah.

De bedste ...

Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien. Klimaet er meget varmt og nedbøren begrænset,
men jordbunden består mange steder af kalksten, der er gode til at holde på fugten.

I Jumilla er det Monastrell, der er den primære drue til rødvin.
Dog indgår den ofte i blanding med f.eks. Tempranillo, Garnacha, Cabernet-Sauvignon, Merlot eller Syrah.

De bedste vine demonstrerer en varieret smagsprofil, herunder livlig frugt, jord og mineralske noter som unge, og de udvikler komplekse aromaer af moden frugt og kaffe med fadlagring. Vinene er ofte kraftige, fyldige og sødmefulde.

Mere

Jumilla  Der er 7 varer

Underkategorier

  • Casa Castillo

    Casa Castillo er den førende vinproducent i det sydøstlige Spanien, og deres rene Pie Franco, lavet på Monastrell fra upodede stokke, er en af ​​de største vine fra Spanien. 

    Jose Maria Vicente er tredje generation på denne bodega, og han er ansvarlig for vingården i dag. Ejendommen blev købt i 1941 af hans bedstefar, der gjorde i træ og esparto-græs, som vi oftest kender under navnet jute. Der var vinmarker, men kun til lidt hygge-produktion. Det var Vicentes far, Nemesio, der i 1991, tappede den første Casa Castillo vin. Derfor kan vi vist godt sige at deres vin historie stadig er ret kort. 

    Ejendommen er af en betydelig størrelse, da den er på 400 hektar. Heraf er de 170 hektar vinmarker, beplantet med 70% Monastrell, 15% Syrah og 15% Garnacha. Derudover findes der også mandel-og oliventræer. Der benyttes ikke kunstvanding overhovedet, hvilket kombineret med kolde vintre og varme, tørre somre gør at stokkene skal "arbejde for føden". Stokkene er derfor ikke plantet tæt og når dette kombineres med de lidt magre forhold, forstår man bedre hvorfor en producent med så meget jord "kun" producerer 400.000 flasker om året.

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7