Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Gascogne (Sud-Ouest)

Sydvestlige Frankrig eller fransk Sud-Ouest, er beliggende syd for Bordeaux, har i alt 16.000 hektar af vinmarker og består af flere usammenhængende vin "øer" i hele region Aquitaine og mere eller mindre vest for Midi-Pyrénées regionen.

Det sydvestlige Frankrig dækker både områderne omkring floderne Dordogne og Garonne og deres bifloder, samt de ...

Sydvestlige Frankrig eller fransk Sud-Ouest, er beliggende syd for Bordeaux, har i alt 16.000 hektar af vinmarker og består af flere usammenhængende vin "øer" i hele region Aquitaine og mere eller mindre vest for Midi-Pyrénées regionen.

Det sydvestlige Frankrig dækker både områderne omkring floderne Dordogne og Garonne og deres bifloder, samt de vinproducerende områder i Gascogne, herunder Béarn, og den nordlige del af Baskerlandet.

Det er sjældent at se vine solgt som Vins du Sud-Ouest. Tværtimod markedsfører de mindre områder og enkelte appellationer under deres egen (mindre) paraply, i modsætning til almindelig praksis i fx Bordeaux-regionen.

De områder, der ligger tættest på Bordeaux, producerer vine i en stil meget lig Bordeaux, og på stort set de samme druesorter, primært Sauvignon Blanc. Længere mod syd ligner vinene stadig Bordeaux, men druesorterne er ikke de samme, idet lokale sorter, såsom Gros Manseng, Petit Manseng og Colombard finder megen anvendelse.

Mere

Gascogne (Sud-Ouest)  Der er 1 vare

Underkategorier

  • Domaine Horgelus

    Domaine Horgelus er beliggende på den solrige bjergskråning i Gascogne. Denne region er kendt i århundreder på grund af Armagnac. Området viser sig som en af de mest lovende franske appellationer på grund af den stigende kvalitet af de lokale vine. Denne konvertering startede i 1980'erne og har virkelig slået igennem i 1990'erne med produktion af friske og aromatiske hvidvine. I dag bliver et stort antal mennesker tiltrukket af og overrasket over både de røde og rosé vinene herfra. Det fantastiske sortiment af vine afspejles af den rigdom jorden i området besidder, og som i lang tid blev forbeholdt til produktion af den mest noble af franske "eau de vie", nemlig Armagnac.

    Domaine Horgelus blev grundlagt i 1978 af Joseph Le Menn (oprindelig født Breton). Han blev tiltrukket af charmen ved det sydvestlige, gastronomi og kunsten at leve. Nu er denne ejendom, som dækker 66 hektar vinmarker, også omfattet af mere end 30 hektar skov og eng.

    Domaine Horgelus drives nu af Yoan Le Menn (Joseph's søn). Yoan er fra den unge generation af oenologues der udemærkers sig ved at kombinerer nytænkning og tradition. Den største opgave er bevarelsen af aromaen ved at begrænse, til det maksimale, alle former for oxidation af mosten og vinene. Af denne grund høstes druerne tidligt om morgenen - fra 03.00 til 11.00 - med henblik på at drage fordel af køligheden.

    Frugtagtig smag og friskhed er kendetegnene af ​​Domaine Horgelus vine.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat