Levering

A Vinstouw sørger for levering med VinGaloppen (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at VinGaloppen overholder 1-2 dages levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos VinGaloppen, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
A Vinstouw kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos VinGaloppen. I tilfælde af meget forsinkelse (3+ dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender A Vinstouw naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af VinGaloppens målsætning om 1-2 dages levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 4 dage eller mere. Derudover anbefaler vi at tage kontakt til os for at aftale den eksakte pris, da den her er højere.

A Vinstouw tager altid udgangspunkt i 1-2 dages levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

VIGTIGT: VinGaloppen afhenter pakker hos os mandag, onsdag og fredag. De 1-2 dage gælder fra disse afsenmdelsestidspunkter.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Bemærk: Ved køb af minimum 24 flasker eller for over
2.000,00 Dkr. leveres der fragtfrit, ellers koster det 75,00 Dkr.

Vælges afhentning, hentes ordren på adressen Krøjgaardvej 4 i Lund. Dette er naturligvis uden fragtomkostninger. Husk altid at anføre hvem der skal afhente varerne hvis det er en anden end dem selv.


VIGTIGT:
Ofte bringer VinGaloppen ud om formiddagen eller midt på dagen og derfor bør du for eksempel anføre et muligt sted at anbringe forsendelsen hvis der 

ikke er nogen hjemme til at modtage. Her anbefales det også at påføre et evt. mobilnummer så VinGaloppen kan kontakte dig hvis det bliver nødvendigt.

Dette kan skrives mens bestillingen foretages.